psykolog Göteborg psykoterapi

Ove Sonesson

Leg. Psykolog

kontakt

mejl: ove.sonesson@gmail.com


Upplever du stark ångest som begränsar dig i din vardag? Har du nyligen varit med om en mycket svår händelse som du behöver hjälp med att hantera? Upplever du en stark känsla av meningslöshet i ditt liv? Har du en känsla av att du inte vet varför du mår dåligt och skulle vilja få hjälp med att förstå dig själv bättre? Har du det svårt i dina nära relationer? Vill du ha någon att prata med när det gäller dina existentiella funderingar om livet och om döden?


Jag har under 40 års tid hjälpt människor genom psykoterapi med att må bättre, bli vän med sig själva, lita på sina egna beslut, skapa bärande realtioner och känna trygghet och lust i vardagen.


Min grundsyn när det gäller psykiska svårigheter är att det oftast finns tidigare eller senare livsvillkor som starkt påverkar psyket och som får det att ta till försvarsåtgärder. Försvarsåtgärder som ofta i längden blir till mer belastning än hjälp.


Min omfattande praktiska erfarenhet och teoretiska utbildning har stor betydelse för min förmåga att kunna hjälpa dig. Jag är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, filosofie doktor. Är specialist i klinisk psykologi inom områdena utredning, behandling och handledning.

Vi är alla medlemmar i Psykologförbundet och Psykologföretagarna.